• <

Szczegóły ogłoszenia

technozbyt_980x120_gif_2020

Strona główna Ogłoszenia Ogłoszenia praca Zatrudnię - praca na morzu, crewing Ship Service rekrutuje na stanowisko: Starszy Mechanik, Oficer Mechanik, Starszy Oficer, Starszy Marynarz, Marynarz
Standard

Dane kontaktowe

SHIP-SERVICE S.A. jest Spółką należącą do Grupy Kapitałowej PKN ORLEN. Jako dominujący dostawca paliw i obsługi statków oraz świadczący usługi związane z ochroną środowiska, zapewnia klientom rzetelne, kompletne i profesjonalne usługi  zgodnie ze światowymi standardami bezpieczeństwa i jakości. Jest liderem pod względem działalności spedycyjnej i przewozowej w zakresie transportu lądowego i wodnego. Jest jedynym polskim armatorem w zakresie prowadzonej działalności.

Aktualnie rekrutujemy na stanowisko:

Starszy Mechanik, Oficer Mechanik, Starszy Oficer, Starszy Marynarz, Marynarz

Pracując u nas możesz liczyć na:

• Stabilne zatrudnienie w nowocześnie zarządzanym koncernie
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Bogaty pakiet benefitów: opieka medyczna, badania profilaktyczne, ubezpieczenie na życie,, karty zniżkowe na paliwo, programy socjalne,
dofinansowanie urlopu, Program Pracodawca Przyjazny Rodzinie i inne

Zapraszamy do składania aplikacji:

office@ship-service.pl

Dziękujemy za wysłane grafiki.