• <
plus

Przetwórstwo i eksport ryb.

Dane kontaktowe

  • Adres: 76-200 Słupsk, al. 3 Maja 44
  • Telefon: +48 59 848 29 60
  • Fax: +48 59 843 18 68
  • E-mail: office@stanpol.net

Udostępnij

Stanpol Sp. z o. o. z siedzibą w Słupsku jest polską firmą o rodzinnej strukturze własności, zajmującą się przetwórstwem i eksportem ryb od 1990 roku. Produkcja odbywa się zgodnie ze standardami jakościowymi oraz technologicznymi Unii Europejskiej, a nasze trzy zakłady legitymują się certyfikatami eksportowymi:

•PL 32011803 WE
•PL 32011804 WE
•PL 32131812 WE
Stosujemy nowoczesne technologie produkcji, ciesząc się statusem firmy przyjaznej środowisku. Posiadamy wdrożony system zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HACCP. W marcu 2009 roku pomyślnie przeszliśmy certyfikację uzyskując certyfikaty IFS oraz BRC.
Nasze wyroby sprzedajemy głównie na rynki Unii Europejskiej (lokujemy tam 95% naszej produkcji). Gwarantujemy najwyższą jakość. Świadczymy usługi w zakresie filetowania i mrożenia produktów rybnych. Dysponujemy własnym transportem chłodniczym.

Oferta

Nasza oferta produkcyjna obejmuje:

•świeże i mrożone filety z łososia norweskiego hodowlanego (Salmo Salar) od trymu A do trymu E,
•świeże, mrożone i wędzone porcje z łososia norweskiego hodowlanego (Salmo Salar),
•świeże i mrożone filety z dorsza bałtyckiego (Gadus Morhua),
•mrożone bloki z łososia norweskiego (Salmo Salar),
•świeże i mrożone ryby morskie, takie jak flądra, turbot, sandacz, śledź, szprot.

Kontakt do działów firmy

Siedziba firmy
Stanpol Sp. z o.o.
al. 3 Maja 44
76-200 Słupsk
sekretariat:
telefon:
+48 59 848 29 60
+48 59 843 18 67
faks
+48 59 843 18 68
e-mail:
office@stanpol.net
Zakłady produkcyjne
Zakład produkcyjny nr 2
ul. Rogowskiego 2
78-200 Białogard
telefon:
+48 94 312 79 07
»
Zakład produkcyjny nr 3
ul. Kołobrzeska 46
78-200 Białogard
telefon:
+48 94 312 11 88
faks
+48 94 312 40 34

Zdjęcia

Opis dodatkowy

ryby morskie, dorsz bałtycki, obrót rybami, łosoś norweski, sandacz, turbot, flądra, filety mrożone,

Dziękujemy za wysłane grafiki.