Zapisz się
na bezpłatny newsletter

Przetwórstwo rybne, przetwórstwo ryb, przetwory rybne, konserwy rybne, ryby mrożone, firmy rybne

A A

Udostępnij:

Facebook Twitter Google Email
powrót do listy

o firmie:


Aktualnie Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ” to jeden z czołowych producentów konserw rybnych w Polsce. Dzięki sprawnemu i skutecznemu zarządzaniu stał się niekwestionowanym liderem w produkcji konserw rybnych i jest dziś uznawany przez wielu za wybitnego specjalistę w tej dziedzinie. Dzienna produkcja to ponad 250.000 szt. konserw rybnych. „ŁOSOŚ” to innowacyjny zakład posiadający zaawansowane technologicznie linie produkcyjne, własną chłodnię, duży magazyn oraz własną oczyszczalnię ścieków. Przetwórstwo spełnia wymogi najwyższych standardów jakości. Posiada certyfikaty IFS i BRC oraz spełnia wymogi systemu HACCP.



Ok. 70% produkcji dostarczana jest na rynek krajowy. Są to lokalne hurtownie oraz sieci handlowe, między innymi: Makro, Eurocash, Auchan, Leclerc, Plus Discount, Savia, Polomarket, EKO, E.Leclerc, Intermarche, Real, Lidl, Tradis. Sprzedaż na eksport stanowi 15% produkcji. „ŁOSOŚ” eksportuje swoje produkty na prawie cały obszar Europy środkowo-wschodniej. Produkty z powodzeniem sprzedawane są m. in. w Czechach, Słowacji, Słowenii, Rumunii, na Węgrzech oraz w Izraelu. Konserwy są również dostępne w sprzedaży w Kanadzie oraz w Australii.

Ponad pół wieku doświadczenia w produkcji konserw pozwoliły osiągnąć perfekcję w tej dziedzinie. Było to możliwe dzięki ogromnemu wysiłkowi setek osób i ich ciężkiej pracy.

słowa kluczowe:


ryby, konserwy rybne,konserwy z makreli, konserwy ze szprota, konserwy z łososia, łosoś,pirat,posejdon xxl,przetwórstwo ryb,producent konserw rybnych

powrót do listy
gospodarkamorska.tv Facebook