• <

Oświadczenie Zarządu Szczecińskiego Parku Przemysłowego

ew

20.08.2018 07:43 Źródło: własne
Strona główna Przemysł Stoczniowy, Przemysł Morski, Stocznie, Statki Oświadczenie Zarządu Szczecińskiego Parku Przemysłowego

Partnerzy portalu

Oświadczenie Zarządu Szczecińskiego Parku Przemysłowego - GospodarkaMorska.pl

W odpowiedzi na rozpowszechniane w przestrzeni publicznej nieprawdziwe, szkodliwe informacje wprowadzające odbiorców w błąd i godzące w wizerunek Stoczni Szczecińskiej, zarząd Spółki opublikował następujące oświadczenie:

"Zarząd Szczecińskiego Parku Przemysłowego stanowczo oświadcza, że Spółka nie posługiwała się i nie posługuje żadnymi fałszywymi dokumentami. Przypisywanie Zarządowi SPP tego rodzaju czynności jest działaniem nieuprawnionym i może być oceniane jako działanie na szkodę Spółki. W przypadku dalszego rozpowszechniania nieprawdziwych informacji Spółka będzie zmuszona do podjęcia stosownych kroków prawnych".

Oświadczenie w pełni oddaje stan faktyczny. W pełni transparentne i zgodne z prawem działania zarządu Spółki zmierzają do dalszego umocnienia jej rynkowej pozycji i wdrożenia kolejnych kontraktów. Uzyskiwane wyniki potwierdzają słuszność przyjętych założeń i stanowią pozytywny prognostyk dla przyszłych działań Stoczni Szczecińskiej.

etmal_790x120_gif_2020

Partnerzy portalu

aste_390x150_2023
AVEXON

Dziękujemy za wysłane grafiki.